Jeg var væk fra den virkelige verden i meget lang tid, og i den periode har jeg været igennem mange forløb for at få det bedre. Intet hjalp dog rigtigt, indtil Susanne kom ind i billedet.


Jeg har snakket med så mange mennesker igennem så mange år, og de fleste tager det bare som et job, et sted hvor de for deres penge. Sådan er Susanne ikke, det er klart det er hendes job, men måden hun interesserer sig for den person hun snakker med er utrolig. Der findes kun en person som hende.


Jeg kan garantere dig for at du aldrig vil finde en person der er mere medmenneskelig end Susanne. Hun kan noget helt specielt, det er nemlig i en verden hvor alt handler om penge så interessere hun sig for den person hun snakker med. Hun prøver ikke bare at gøre det bedre, men hun gør det. Hvis det betyder at hun skal bruge lidt af sin private tid, så gør hun det. Selv efter jeg har stoppet mit forløb hjælper hun mig stadigvæk.


Ikke nok med det, hun er ekstrem professionel i hendes forløb, og hun ved præcis hvad hun skal gøre og ikke gøre i det givne tidspunkt. Det er svært for mig at sætte ord på hvor meget Susanne har hjulpet mig, så hvis der er folk som mig i systemet, så er Susanne den rette person til jobbet. Hun kan hjælpe alle der selv vil hjælpes.

Hvem kunne tro, at en som mig kan gå for intet til at have alt og mere? Ja kun en person kunne se det, og det er Susanne. Brug hende for guds skyld, da som jeg sagde tidligere findes der kun en med så meget hjerte som Susanne, som samme tid er så god til det hun laver.


Tommy, Kgs. Lyngby


Lyngby

Susanne, det har gjort en kæmpe forskel for mig, fra at være i dyb krise med mig selv og min familie til i dag at kunne se et lys for enden af tunnelen.

Jeg er kommet i praktik, ser fremad, har fået styr på mit liv, og jeg glæder mig til at få et job igen. Jeg tror på livet og fremtiden.

Camilla, Ballerup

Susanne er god til det hun gør, hun kan læse én. Hun giver god tillid, som gør at man føler sig tryk. Forløbet hos Susanne har haft meget stor indflydelse.


Hun er grunden til, at jeg er her i dag. Det kan jeg kun sige. Hun har gjort det muligt for mig, at kunne tackle det offentlige system. Jeg har fået mig et hjem. Jeg har fået styr på tilværelsen, fået styr på mig selv.


Jeg har fået det meget bedre. Jeg er blevet en anden, jeg har været gennem en lang periode med nogle svære ting, men jeg er på vej den rigtige vej. Og det takker jeg Susanne for, hun er knalddygtig, og hun er der altid, når jeg har haft nogle svære dage.


Andre der finder hjælp hos Susanne skal nyde det og tro på, at det kan lade sig at gøre og holde fast i det, hun siger, for hun har en masse god indsigt og brænder for at hjælpe.


Jan, Kgs. Lyngby